Dé opvangplaats voor uw dierbaarste bezit in de Bollenstreek

 

Bent u een betrokken ouder/opvoeder of professional en weet u soms ook niet meer hoe u nu het beste kunt reageren op al die emoties bij uw kind(eren)? Lijkt uw aanpak alleen maar averechts te werken? De workshops van SOS kinderen en emoties zijn laagdrempelig en heel praktisch. U krijgt tips en handvatten aangereikt waar u zelf mee aan de slag kunt om uw kind(eren) te begeleiden in de ontwikkeling naar een zelfstandige volwassene vol zelfvertrouwen.

Introductieworkshop (1 tot 1,5 uur) FEESTELIJKE AANBIEDING

Dit is een interactieve workshop. Ik laat u kennismaken met wat kinderen te leren hebben en hoe u hier uw bijdrage aan kunt leveren, thuis of op uw werk. De workshop zorgt voor (h)erkenning, bewustwording en biedt inzichten in het omgaan met emoties en de invloed die emoties hebben op ons gedrag. Dit alles zorgt voor meer rust in huis. U krijgt een hand-out mee zodat u de informatie nog eens rustig kunt nalezen.

De investering voor deze introductieworkshop is € 15,00 per persoon. Omdat ik dit jaar 10 jaar gastouder ben bied ik de introductieworkshop tot het einde van het jaar voor € 10,00 aan. Wilt u zelf een huiskamerworkshop organiseren? Als u zorgt voor minimaal 5 gasten is de workshop voor u als gastvrouw gratis! Stuur een bericht voor de mogelijkheden!

3-delige workshop (3 x 2,5 uur)

Wilt u meer verdieping over de emoties Boos/Bang/Bedroefd/Blij? 

We kijken per bijeenkomst naar de werking en functie van de emotie. Bij iedere bijeenkomst staat er één emotie centraal. U krijgt inzicht en concrete tips wat u kunt doen in situaties waarin u te maken krijgt met een kind met deze emoties. U gaat tijdens de bijeenkomsten zelf aan de slag, om zo te ervaren wat bij u en uw kind(eren) past. 

De investering voor deze verdiepende, 3-delige workshop inclusief koffie/thee/iets lekkers en de gids "kinderen en emoties" van Susan van Asten van "SOS kinderen en emoties" bedraagt € 105,00 per persoon. Bij aanmelding inclusief deelname van 2 personen krijgt u € 10,00 korting en is het tarief € 95,00 per persoon.

Voor commerciële instellingen is de prijs op aanvraag.