Dé opvangplaats voor uw dierbaarste bezit in de Bollenstreek

 

 Je geboorte in het licht gezet

 

Hoe jij bent ontstaan heeft alles te maken met hechting. Jouw start begint al tijdens de kinderwens van jouw ouders en in de conceptiefase bouw je al een web met verbindingen op. Was je gepland, gewenst, hoe waren jouw omstandigheden? Ben je snel ingenesteld, hoe was de voeding in de baarmoeder? Zie het als een spinnenweb; hoe hecht en goed gesponnen web je hebt, hoe meer veerkracht. Wordt jouw hechtingsdraadje tijdens een bepaalde fase verstoord dan kan je een verbinding missen. Denk aan een niet geplande zwangerschap, stress of roken tijdens de zwangerschap, een slechte relatie, financiële problemen, een verhuizing enz. Als er webdraadjes ontbreken kan je web gaan laveren en kan het breken. Deze ontbrekende draadjes kunnen patronen worden in je leven. Daarom zijn de pre- en perinatale fase zo belangrijk voor de imprint want gedrag wordt geuit in het vaak, voor jou of voor het kind, onverklaarbare gedrag. En.....gedrag is altijd logisch. Alle ervaringen die je hebt meegemaakt zitten opgeslagen in je celgeheugen en lichaamsgeheugen en alleen JIJ weet je eigen geboorteverhaal. Welke behoefte is NU aanwezig en wil gezien, gehoord en begrepen worden. 

Zou jij dit voor jou of jouw kind willen? Ik doe dit graag samen met jou. Aan de hand van 37 fotokaarten en 37 geboortepatronen van Geboorte In Kaart gaan wij met elkaar aan de slag en diepen wij samen de geboorte- en gedragspatronen uit en kijken we wat de onderliggende behoefte is. Hierdoor ontstaat er erkenning en kunnen patronen worden doorbroken. De puzzelstukjes gaan zeker vallen en stukken kunnen worden aangekeken en geheeld.  

Hoe werkt het?

Een traject bestaat meestal uit twee sessies van ongeveer twee uur per keer. Hoe was de start? Dit doen we aan de hand van de kaartenset van Je Geboorte In Kaart. Na deze sessies verwerk ik alles in een uitgebreid verslag wat je als naslagwerk krijgt. Hierdoor krijg je zicht op de behoeftes die voor jou of jouw kind belangrijk zijn. 

Jouw investering: € 259,00. 

- Gedrag wil begrepen worden, niet opgelost -