Dé opvangplaats voor uw dierbaarste bezit in de Bollenstreek

 

Bent u een betrokken ouder/opvoeder of professional en weet u soms ook niet meer hoe u nu het beste kunt reageren op al die emoties bij uw kind(eren)? Lijkt uw aanpak alleen maar averechts te werken? De workshops van SOS kinderen en emoties zijn laagdrempelig en heel praktisch. U krijgt tips en handvatten aangereikt waar u zelf mee aan de slag kunt om uw kind(eren) te begeleiden in de ontwikkeling naar een zelfstandige volwassene vol zelfvertrouwen.

LIVE Introductieworkshop (1 tot 1,5 uur)

Dit is een interactieve workshop. Ik laat u kennismaken met wat kinderen te leren hebben en hoe u hier uw bijdrage aan kunt leveren, thuis of op uw werk. De workshop zorgt voor (h)erkenning, bewustwording en biedt inzichten in het omgaan met emoties en de invloed die emoties hebben op ons gedrag. Dit alles zorgt voor meer rust in huis. U krijgt een hand-out mee zodat u de informatie nog eens rustig kunt nalezen.

De investering voor deze introductieworkshop is € 15,00 per persoon. Wilt u zelf een huiskamerworkshop organiseren? Ik kom ook op locatie! Voor u als gastvrouw is de workshop gratis! Stuur een bericht voor de mogelijkheden!

LIVE 3-delige workshop (3 x 2,5 uur) emoties bij kinderen

Wilt u meer verdieping over de emoties Boos/Bang/Bedroefd/Blij? 

Reserveer dan een plaats voor de 3-delige workshop. Ik werk met kleine groepjes zodat er veel ruimte is voor vragen en eventuele casussen die we gelijk kunnen bespreken.

We kijken per bijeenkomst naar de werking en functie van de emotie. Bij iedere bijeenkomst staat er één emotie centraal. U krijgt inzicht en concrete tips wat u kunt doen in situaties waarin u te maken krijgt met een kind met deze emoties. U gaat tijdens de bijeenkomsten zelf aan de slag, om zo te ervaren wat bij u en uw kind(eren) past. 

De investering voor deze verdiepende, 3-delige workshop inclusief koffie/thee/iets lekkers, certificaat na afloop en de gids "kinderen en emoties" van Susan van Asten van "SOS kinderen en emoties" t.w.v. € 12,50 bedraagt € 105,00 per persoon. Bij aanmelding inclusief deelname van 2 personen krijgt u € 10,00 korting en is het tarief € 95,00 per persoon.

Hooggevoelige kinderen en emoties

Deze 4-delige workshop is speciaal voor kinderen die intenser kunnen reageren op emoties, sneller overprikkeld kunnen zijn, informatie intens beleven én deze diepgaand verwerken. Er wordt uitgelegd wat hooggevoeligheid is, welke typen hooggevoeligheid er zijn en er wordt ingegaan op de emoties boos, bang, verdrietig en blij (die zorgt voor veerkracht en balans) die bij hooggevoelige kinderen net iets anders werken. Deze workshop bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2,5 uur. De investering van deze workshop is € 125,00 per persoon, inclusief een hand-out, een certificaat en de gids met 80 tips over emoties bij kinderen van Susan van Asten t.w.v. € 12,50. Bij aanmelding inclusief deelname van 2 personen krijgt u € 10,00 korting en is het tarief € 115,00 per persoon.

Voor meer informatie of voor het reserveren van een workshop kunt u contact opnemen d.m.v. het contactformulier, per e-mail, telefoon of via facebook.  

Ik hanteer maximaal 4 personen per workshop dus wees er snel bij want vol=vol. 

Voor commerciële instellingen is de prijs op aanvraag.